flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до Ставищенського районного суду Київської області Щукайтісу Річардасу Петровичу

02 березня 2020, 14:40

Оголошення про виклик до суду Щукайтісу Річардасу Петровичу

 

В провадженні Ставищенського  районного  суду Київської  області перебуває  цивільна справа ЄУН 378/106/20,  провадження № 2/378/72019 за позовом АТ КБ «ПриватБанк» до Шукайтіса Річардаса Петровича, про стягнення заборгованості.

Відповідно до частини одинадцятої статті 128 Цивільно процесуального кодексу України, відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Ставищенський районний суд Київської  області (09400, смт.  Ставище,  вул.  Генерала Кравченка, 4, Київської  області) викликає Шукайтіса Річардаса Петровича, останнє місце проживання – 09422, вул. Молодіжна, 43, с. Винарівка, Ставищенського р-ну Київської  області, у судове засідання на 10  год. 00 хв. 26 березня 2020 року в якості відповідача у цивільній справі за позовом АТ КБ «ПриватБанк» до Шукайтіса Річардаса Петровича, про стягнення заборгованості.

Відповідач має права та  обов’язки,  передбачені ст. 43 ЦПК України та має  право подати відзив на позов,  в порядку, визначеному ст. 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Інформацію щодо справи відповідач може отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням http://st.ko.court.gov.ua/sud1024/ з зазначенням індивідуального номеру справи.

Учасники судового процесу, зобов’язані повідомляти суд про  причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про  причини неявки вважається,  що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без  поважних причин

Якщо суд не має відомостей про причину неявки відповідача, повідомленого належним чином, або причину неявки буде визнано неповажною, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів.

     

Суддя Ставищенського районного суду                                                                                                   Н.М. Марущак