flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення стану матеріально-технічного забезпечення діяльності Ставищенського районного суду Київської області в 2016 році

 

УЗАГАЛЬНЕННЯ

стану матеріально-технічного забезпечення діяльності

Ставищенського районного суду Київської області

в 2016 році

 

         На виконання Тематики аналітичних досліджень (узагальнень) в Ставищенському районному суді Київської області, затверджених наказом місцевого суду (наказ № 11-од від 23 липня 2014 року), проведено узагальнення стану матеріально-технічного забезпечення діяльності Ставищенського районного суду в 2016 році.

         Як показало дане узагальнення, приміщення Ставищенського районного суду не відповідає вимогам, що пред’являються до приміщень райміськсудів, затверджених Головою Державної судової адміністрації України 15 травня 2003 року та погоджених Головою Ради суддів України 27 червня 2003 року.

В приміщенні суду немає приміщення допоміжного обслуговуючого призначення. Потрібна кімната для прокурора та адвокатів.

Протягом поточного року в суді проведено будівельно-ремонтні роботи по  перекриттю даху приміщення суду.

Залишається відкритим питання про встановлення турнікету для пропуску громадян біля стаціонарного металодетектора та встановлення грат на 2 вікнах при вході в приміщення суду.

На даний час є потреба у забезпеченні суду технічними засобами. Для належного функціонування та організації роботи суду, для належного вчинення правосуддя необхідно:

- 10 комп’ютерів,

- 14 принтерів,

- 1 копіювальний апарат,

- 21 джерело безперебійного живлення.

Суд забезпечений 3 системами фіксування судового засідання технічними засобами: 3 системи фіксування судового засідання «Оберіг».

Для належної організації здійснення правосуддя Ставищенському районному суду потрібна ще 1 система фіксування судового засідання технічними засобами для 4 залу судових засідань.

На даний час в Ставищенському районному суді є:

-  14 комп’ютерів, які підключені до системи інформаційно-правового забезпечення «ЛІГА:ЗАКОН», та 1 сервер;

-     9 принтерів;

-     1 копіювальний апарат;

-     4 факсимільних апарати.

Є  14 мережевих карток у персональних комп’ютерах, 7 телефонний номерів;

з них:

- у суддів                      -                  4

- у інших працівників   -                  3.

В приміщенні суду встановлений стаціонарний металодетектор.

Відповідно до Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про національну поліцію» з 07.11.2015 року спеціальний підрозділ судової міліції «Грифон» при ГУ МВС України в Київській області не забезпечує охорону та підтримання громадського порядку у місцевих загальних судах Київської області.

На виконання листа територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області від 06.11.2015 року щодо охорони приміщень суду Ставищенським районним судом Київської області укладено трудові угоди на предмет охорони приміщення та прибудинкової території суду в нічний час.

     Підтримання громадського порядку в місцевому суді в робочий час здійснюється судовим розпорядником Ставищенського районного суду відповідно до його Посадової інструкції.

З метою недопущення протиправних дій та порушень громадського порядку в приміщенні суду, судовий розпорядник веде постійне візуальне спостереження за особами, які в ньому перебувають.

     Навколо приміщення суду ведеться зовнішнє відеоспостереження.

Ставищенський районний суд Київської області забезпечений належним приміщенням.

Іншого приміщення суд не потребує.

 

Голова Ставищенського

районного суду                                                          Н.М.Марущак  

 

Виконавець:

Керівник апарату суду

_____________  Кондренко О.М. 

Тел.: 0(4564) 2-26-56