flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо доступності приміщення Ставищенського районного суду Київської області для мало мобільних груп населення (МГН)

Щодо доступності приміщення

Ставищенського районного суду Київської області

для мало мобільних груп населення (МГН)

 

 

Наказом керівника апарату Ставищенського районного суду Київської області (наказ № 3-од від 20 травня 2015 року), Сараєва Олексія Валерійовича, судового розпорядника місцевого суду, визначено відповідальним за доступ до правосуддя маломобільних груп населення (МГН) та інших груп населення до залів судових засідань, канцелярії тощо у місцевому суді.

 

Відповідно до Загальних правил поведінки державного службовця, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 04 серпня 2010 року № 214, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2010 року за № 1089/18384 (із змінами та доповненнями), Правил поведінки працівника суду, затверджених рішенням Ради суддів України від 06 лютого 2009 року № 33, розроблено та затверджено Правила етики поведінки державного службовця (працівника суду) з громадянами – відвідувачами суду.

 

Справи за участю маломобільних груп населення розглядаються у залі судових засідань з розгляду кримінальних справ, який знаходиться на першому поверсі приміщення суду. Тому вважаємо недоцільним щомісячне розроблення та затвердження графіків слухання справ з урахуванням наявних залів судових засідань.